Izdelki za js baileyjev sir (5)

Iberski Sira Rocinante

Iberski Sira Rocinante

Sir, narejen iz pasteriziranega mleka krave, koze in ovce (3 mleka). Mehek Iberico Sir Rocinante - Zrelo 7 dni. Poltrd sir Iberico Rocinante - Zrelo 2 mesece. Zreli Iberico Sir Rocinante - Zrelo 6 mesecev.
Olive s sirom (Oliva Gordal, polnjena s sirom) - Polnjene olive

Olive s sirom (Oliva Gordal, polnjena s sirom) - Polnjene olive

Sirne Olivas ali oljke gordal polnjene s sirom so eden najboljših izdelkov, ki jih ponujamo pri oljkah El Cortijo. Pripravljene so iz brezkoščkovih oljk gordal, izbranega manchega sira in zlate omake. To je izvrsten grižljaj, ki se ponaša s svojo nežno teksturo in veliko kremnostjo.
Mehak sir z bifidusi - Mehak ovčji sir

Mehak sir z bifidusi - Mehak ovčji sir

Mehak ovčji sir. Idealno za uživanje v naravni obliki ali za taljenje.
TRDI SIR IZ OVČJEGA MLEKA Z ČRNIMI OLIVAMI - Pasteriziran trdi ovčji sir, zoren z olivno kremo

TRDI SIR IZ OVČJEGA MLEKA Z ČRNIMI OLIVAMI - Pasteriziran trdi ovčji sir, zoren z olivno kremo

Okus: Intenziven Aroma: Značilna za ovčji sir z aromo črnih oliv Barva: Svetlo rumena z temnimi žilami iz črne olivine smetane Konsistenca: Trda
Ovčji sir, zoren z tartufi - Pasteriziran ovčji sir, zoren z tartufi

Ovčji sir, zoren z tartufi - Pasteriziran ovčji sir, zoren z tartufi

Pasterizirano ovčje mleko, pašteta iz črnega tartufa (gobe šampinjoni (Agaricus Bisporus), (Boletus Edulis in sorodne vrste), sončnično olje, črni tartuf (Tuber Aestivum Vitt), sol, poper, sladkor, granule juhe (morska sol, ekstrakt kvasa, rjavi sladkor, ekstrakt začimb, karamelizirani sladkor, maltodekstrin, palmovo maščobo, kurkuma), dextroza, krompirjev škrob, ekstrakt kvasa, začimbe (čebula, muškatni orešček, česen in kurkuma, paradižnikov prah), črni tartuf, ojačevalec okusa, regulator kislosti (citronska kislina), antioksidant (askorbinska kislina), sol, kalcijev klorid, renin, mlečni ferment, konzervansi: lizocim (pridobljen iz jajc), natamicin na skorji. Okus: Intenziven Aroma: Značilna za ovčji sir z aromo tartufa. Barva: Svetlo rumena z črnimi žilami tartufne paste. Konsistenca: Trda Pred uživanjem odstranite skorjo s sira.